drHazi – Hightech Natúr Hatóanyagkozmetika

A drHazi hightech natúrkozmetikum család egy különleges magyar fejlesztés, mely a hatóanyagkozmetika egy új generációját képviselik – HIGHTECH NATÚR HATÓANYAGKOZMETIKA.dr.hazi_vegyes_2

A hightech natúrkozmetikumokat 100 % természetes és csúcstechnológiai hatóanyagok felhasználásával fejlesztjük és állítjuk elő. Az alkotórészek hatásmechanizmusa egymásra épül, így azok egymás hatását erősítik, és valójában maximálisan koncentrált hatóanyag kozmetikumok jönnek létre, melyekből kevesebb mennyiség használatával is sokkal fokozottabb hatás érhető el, mint a hagyományos termékekkel. Hatásuk alapját az képezi, hogy valóban képesek pozitívan befolyásolni a a bőr szerkezetét és a működését.
 

Legfőbb irányelveink a kozmetikumfejlesztésben:  

unnamedNATUR – Természetes –  A növények minden kultúra ősi tudásának alapjait képezik, mert élet, kizárólag az életből születik.

SKINIDENTIC – Bőrazonos – A kozmetikumaink szerkezetét és összetételét a bőr saját védelmi rendszere inspirálja, és alapját főként azok a bőrt felépítő természetes növényi anyagok adják, melyeket biotechnológiai folyamatokkal állítanak elő. Az így felépített kozmetikum mindent megad a bőrnek, amire annak szüksége van. Használatával a bőrkép láthatóan és érezhetően javul, a bőr védelmi funkciói helyreállnak és a bőrproblémák eltűnnek. 

HIGHTECH – Innovatív – A molekuláris biológia fejlődésével, a bőr szerkezetének és működésének mélyebb és alaposabb megismerése olyan új, növényekből előállított biotechnológiai hatóanyagok felfedezéséhez vezetett, melyek az élettani folyamatokba intenzíven és mellékhatások nélkül avatkoznak be, mivel ezek maguk is a bőr szerkezetének, vagy működésének természetes elemei.

Ezen elvek mentén az ősi tudást ötvözzük a legmodernebb innovatív eredményekkel, hogy természetes anyagok felhasználásával, a leghatékonyabb eredmény váljon elérhetővé.

DRHAZI A KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI SZÉPSÉG